Monday, January 17, 2011

order dari pelangan kami


 ini adalah tempahan yang dibuat oleh sufiah alluwi...thank su coz sudi jadi pelangan kami..nice deal with you dear.

 ini pula tempahan dari mohd nizam yang ditempah untuk menjamu anak-anak buah die..hehehe..sekelip mata jek dah habis..jangan berebut ye kalau tak cukup boleh order lagi dari choco bizz..thank juga sebab telah membuat tempahan yang kedua sebanyak 50 pcs dan jega tempahan yang ketiga untuk wedding his sister..terima kasih juga sebab memberi kepercayaan pada kami untuk decorated hantaran chocolate untuk his sister wedding :)
 ini pula tempahan dari azirah untuk sepupu dia yang telah berjaya mendapat 5A dalam PMR yang lepas..congrats!!!!
 ini pulak tempahan dari liza..chocolate liza ini lain sikit coz semua nya dibuat menggunakan chocolate putih coz liza suka chocolate putih..harge nya jugak berbeza dengan chocolate biasa..thank once again to liza :)
 ini pulak tempahan dari salah seorng owner choco bizz iaitu Aqilah untuk tunang yang tersayang Zainuddin..insyallah untuk hantaran pun akan ada chocolate..kami akan buat chocolate dan akan mengubah nye supaya jadi lebih menarik :)
ini pulak tempahan dari saifol untuk buah hati dia...saifol juga telah menjadi salah seorang pelanggan tetap kami..thank saifol..

thank to all my customer who order chocolate with Choco bizz..selain membuat chocolate yang berwarna-warni ini, kami juga menawarkan pakej kotak yang menarik mengikut cita rasa anda. kotak ini semua adalah homemade yang direka oleh kami mengikut creativiti dan juga permintaan pelanggan mengikut budget mereka. semoga anda semua berpuas hati dan mohon maaf sekiranya ada yang kurang :) terima kasih lagi sekali dari kami di choco bizz. jika ada yang berminat boleh lah membuat tempahan di ruang bawah sekali..anda juga boleh menghubungi kami di chocobiz@ymail.com ataupun di fb kami..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...